GroenLinks Tweede Kamerlid Isabella Diks op werkbezoek in Vlissingen

GroenLinks-Kamerlid Isabelle Diks gaat met een "positief gevoel" terug naar Den Haag, na haar bezoek maandagmiddag 15 oktober 2018 aan het terrein van de toekomstige marinierskazerne in Vlissingen.

Het verslag (link hieronder) van Omroep Zeeland geeft in grote lijnen aan hoe het bezoek verlopen is

Lees hier het verslag van Omroep Zeeland

Isabella Diks is naar Vlissingen gekomen op uitnodiging van GroenLinks Wethouder Els Verhage die er helaas zelf niet bij aanwezig kon zijn, GroenLinks Vlissingen Fractievoorzitter Jeroen Portier en Statenfractielid Gerwi Temmink. Isabella Diks wordt gezien als één van de voornaamste critici van de verhuizing van de marinierskazerne vanuit Doorn naar Vlissingen.

 

GroenLinks Vlissingen is dan ook blij dat Isabelle Diks met haar beleidsmedewerker Giel van Steenhoven en communicatiemedewerker Els naar Vlissingen was afgereisd om de Zeeuwse en Vlissingse kant van het verhaal m.b.t. de marinierskazerne aan  te horen, zien en bespreken. Bij deze bijeenkomst waren verder aanwezig Wethouder John de Jonge, Gedeputeerde Carla Schonknecht, Bram Maljaars (Zigzag) en beleidsmedewerkers van de gemeente Vlissingen, Provincie Zeeland en RUD.

Isabella Diks positief gevoel

Gedeputeerde Schonknecht tevreden na het werkbezoek van Isabella Diks

Artikel PZC 16-10-2018 GroenLinks-Kamerlid oppert alternatief voor marinierskazerne: 'Geen mariniers maar douaniers'